when a man's knowledge is not in order
the more of it has the greater will be
his confusion...

Wednesday, April 15, 2009

Farewell party!!!

|Venue|Ikano|Seri Penang|8.30pm|31 May 2009|

Bertempat di Seri Penang, Ikano Power Centre, makan2 sikit...
farewell kecik2 untuk anna...hahahaha seronoknya makan...


antara menu yang jadi pilihan hari tu...emm...sedap juga makanan
kat Seri Penang ni...bole la rekeman kawan2... ^__^

...ayam pandan...memang sedap...memang bole rekemen..

...kailan ikan masin ni pun bole tahan juga rasanya...bole juga direkemen...

...spicy prawn with basil...iyea kot namanya...dah lupa...
tapi memang sedap juga...emmm...bole rekemen...


seafood tomyam...ok juga....

...air kat sini pun sedap2 juga...ini antara yang tersedap...tp kalau
order milo dia lagi terangkat...hihihihi...lagi
satu yang bestnya tempat ni
food presentation memang cantik2...harga pun ok la, suasana pun
best juga...interior cantik...muzik pun ok...tenang2 aje...
keseluruhan...Seri Penang ni memang ok sangat2...
^__^


ini antara aktiviti lepas makan, tapi tak tau la
yang mana yang excited...mak ke anak...emmm...


ammar...seronoknya dia hari tu...dapat berlari dengan gumbira nya...

iyea...iyea...tangkap gambar...mcm lepas ni tak lepak sama2 lagi...

One hepi family! hahahaha ammar...buat apa tuuuuu?

ini iqha...

|Venue| Villa Rahsia|12.30pm|31 May 2009|

Pagi tu, kitorang ada staff meeting kat villa 'lady boss', jadi bila ada meeting tu, memang sampai ke tengahari la kan...jadi, abis meeting terus saja menghadap santapan tengahari yang dirancang khas sambil2 meraikan hari last anna kat HD...huhuhu sedey...tp hanya kita yang mengerti kan...oleh itu paham2 je lah...walau apa pun...yang penting 'kita' heepiii..

Zeti, teena, anna, che' Din

Garden ke terrace ke outdoor dine? ^__^

ehem...pizza je ke? nasi nya mana? tambah2 kasi tambah hihihi...

makan2...jemput2...

apa aje la yang rizal sembang ngn abg aidii ya...

main cast for the farewell...

farida + teena(muka dah kenyang hehehe...)

kak zeti + finas

maya....chakkk!!!

sweet malim... ^__^

malim + anna

2 comments:

Nik Fauziah Nik Hussin said...

salam.
Wan mana pegi lamanya menghilang.. waaa, tgk gambar dlm blog nih lapar den heheh!

gogie5 said...

anna pegi maner? heheh kadang-kadang bace blog k.wani nih dpt gak tau aper citer semue org kat HD dulu.. teena kat HD balik.. wow.. kirim salam kat anna... er ana pegi maner lagi sekali?


Designed by Blog Need Money